söndag 26 december 2010

Cornbread stuffing

4-6 personer

9 dl cornbread, i kuber om ca 1 cm
6 chorizokorvar
4 dl buljong, vilken du vill
1 dl selleri, hackad
1 gul lök, hackad
salt
peppar

1. Ta av korvskinnet från korven, skär i mindre bitar (ca 0.5 cm). Stek i pannan tills den fått färg. För över till en stor skål.
2. Bryn selleri och lök i pannan tills de blivit genomskinliga. Häll över buljongen och peppra och salta en aning. Koka upp och ta av plattan.
3. Häll i cornbread-kuberna i korven och blanda väl.
4. Häll över buljingblandningen över korven och cornbread. Blanda väl.
5. För över till en ugnsfast form och kör in i ugnen på 200 grader tills den fått aningens färg.

Servera gärna med tranbärssås och kalkon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...